Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C7115P
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7115P
Categorie
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
toners & lasercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13756
Deze statistiek is gebaseerd op de 73393 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71562 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 sep 2017 09:07:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: Deze HP toner is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) tonersupplies die zijn nagevuld of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer. Om de garantieservice te verkrijgen retourneert u het product naar uw geautoriseerde HP serviceprovider of de plaats van aankoop. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. Voor producten die in het kader van een servicecontract zijn aangeschaft, gelden de garantievoorwaarden van dat contract. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE, GEVOLGSCHADE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN GEDERFDE WINST OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GEGEVEN GARANTIEVOORWAARDEN, BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge

LaserJet C7115P Promotional Product
Meer>>>

HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge.
Bescherm uw investering. U krijgt twee originele HP LaserJet C7115A printcartridges en verlengt tevens de originele garantieservice voor uw HP LaserJet 1000 en 1200 serie printers met één jaar. Het HP LaserJet C7115P promotieproduct vormt een waardevol aanbod.
Korte samenvatting HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge:
Deze korte samenvatting van de HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP C7115P, Zwart, HP LaserJet 1000w, 1005w, 1200, 1220, 3300, 2 stuk(s), 5000 pagina's, Laser, 10 - 32,5 °C
Lange samenvatting HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge :

HP C7115P. Printkleuren: Zwart, Compatibele producten: HP LaserJet 1000w, 1005w, 1200, 1220, 3300, Aantal per verpakking: 2 stuk(s). Breedte verpakking: 2540 mm, Diepte verpakking: 359 mm, Hoogte verpakking: 260 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C7115P 5000pagina's Zwart toners & lasercartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Compatibele producten *
Other products that can be used with this product.
HP LaserJet 1000w, 1005w, 1200, 1220, 3300
Aantal per verpakking *
2 stuk(s)
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
5000 pagina's
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32,5 °C
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
2540 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
359 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
260 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
221 g
X