Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 3200m All-in-One Printer

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 3200m All-in-One Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7055A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184748684
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14283
Deze statistiek is gebaseerd op de 69236 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67485 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 jan 2017 10:03:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: hp supportpack - 3 jaar reparatie of vervanging op de volgende werkdag H5471A; hp supportpack - 3 jaar on-site respons op de volgende werkdag H5478A; netwerkinstallatie en configuratie voor 1 printer H3110A; netwerkinstallatie en configuratie voor 2-5 printers H3111A;

Een jaar, inclusief ophalen, reparatie en aflevering (HP/reseller). Upgrade van standaardgarantie met optionele HP Supportpacks tot 3 jaar (niet inbegrepen)

Lange productnaam HP LaserJet 3200m All-in-One Printer :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 3200m All-in-One Printer

hp LaserJet 3200m printer/fax/copier/scanner
Meer>>>

HP LaserJet 3200m All-in-One Printer

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 3200m All-in-One Printer.
Het HP LaserJet 3200m model biedt Postscript level 2 emulatie en volledige compatibiliteit met Macintosh systemen: eenvoudig, krachtig en stijlvol.
Korte samenvatting HP LaserJet 3200m All-in-One Printer:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 3200m All-in-One Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet 3200m All-in-One Printer
Lange samenvatting HP LaserJet 3200m All-in-One Printer :

HP LaserJet 3200m All-in-One Printer

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 3200m All-in-One Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

X