X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6780A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698523070
Categorie :
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 36322
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.

Marketingtekst HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft).
HP Colourlucent Backlit UV is een duurzame, doorzichtige, aan de voorzijde te bedrukken film die een scherpe fotokwaliteit biedt voor het creëren van economische afbeeldingen die lang meegaan. Het materiaal is ideaal voor het produceren van briljante vocht-, veeg-, kras- en lichtbestendige prints.

Features
Korte samenvatting HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft):
Deze korte samenvatting van de HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)
Lange samenvatting HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Colorlucent Backlit UV Film-1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs