X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6771A
Categorie :
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19535
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: Alle HP grootformaat printermedia worden gegarandeerd tegen fabricagefouten en ­gebreken. Bij correct gebruik zijn de media bestand tegen vastlopen in de printer. Gebruikers die niet tevreden zijn over HP printermedia, kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m:
De korte redactionele beschrijving van HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m
HP Studio Canvas biedt de uitstraling van originele, met de hand geschilderde kunst, met structuur en natuurlijke kleuren. Dit hoogglanzende printmateriaal produceert foto- en kunstreproductie van professionele kwaliteit.

Marketingtekst HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m.
HP Studio Canvas biedt de uitstraling van originele, met de hand geschilderde kunst, met structuur en natuurlijke kleuren. Dit hoogglanzende printmateriaal produceert foto- en kunstreproductie van professionele kwaliteit met HP inktsupplies op kleurstofbasis of UV inktsupplies. De HP Designjet printoplossing – printer, inktsupplies en media – is speciaal ontwikkeld en getest om telkens opnieuw consistente resultaten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren.
Korte samenvatting HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m:
Deze korte samenvatting van de HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m
Lange samenvatting HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Studio Canvas 368 g/m²-36"/914 mm x 10.7 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs