X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3m USB 2.0
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6520A
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:17:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 114416
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP Deskjet D5560 printer (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP 3m USB 2.0:
De korte redactionele beschrijving van HP 3m USB 2.0
3m, USB 2.0, 480 Mbps, Grey

Marketingtekst HP 3m USB 2.0

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 3m USB 2.0.
A reliable, high speed, bidirectional connection between their USB port printer and PC or Mac. This HP USB printer cable is designed to deliver complex, graphic-rich documents to the printer with speed and accuracy.
Korte samenvatting HP 3m USB 2.0:
Deze korte samenvatting van de HP 3m USB 2.0-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 3m USB 2.0, 3 m, USB A, USB B, Mannelijk/ Mannelijk, Grijs, 480 Mbit/s
Lange samenvatting HP 3m USB 2.0:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 3m USB 2.0, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 3m USB 2.0. Lengte snoer: 3 m, Aansluiting 1: USB A, Aansluiting 2: USB B
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
USB-versie*
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Lengte snoer*
How long the cable is.
3 m
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
USB A
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
USB B
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
1
Overige specificaties
Verbinding met pc
Capability of connection product to PC.
Yes