X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
kleuren-inkjetprinter cp1160
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6436A#358
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:06:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16241
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter
The HP Color Inkjet printer cp1160 offers high-performance, personal colour inkjet printing to help office professionals gain convenience and control over their business communications. This business class desktop printer consistently delivers high quali

Marketingtekst HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter.
De HP kleuren-inkjetprinter cp1160 is een snelle personal kleuren-inkjetprinter die professionele gebruikers in de kantooromgeving een uitstekende controle geeft over hun zakelijk printwerk. Deze zakelijke desktopprinter produceert altijd tekst van perfecte kwaliteit in zwart-wit en kleur.
Korte samenvatting HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP kleuren-inkjetprinter cp1160
Lange samenvatting HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP kleuren-inkjetprinter cp1160 inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP kleuren-inkjetprinter cp1160
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs