X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C5708A DLT Data Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C5708A#*PUK
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 feb 2015 15:25:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16881
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: 2X
Lange productnaam HP C5708A DLT Data Cartridge:
De korte redactionele beschrijving van HP C5708A DLT Data Cartridge
HP DDS cartridges zijn ontworpen voor de strenge eisen (op het gebied van mechanica, milieu en duurzaamheid) die worden gesteld aan backuptoepassingen. Door het technisch ontwerp - inclusief het Media Recognition System (MRS) - kunnen gebruikers van HP DDS cartridges erop vertrouwen dat hun gegevens worden opgeslagen op media van topkwaliteit. HP is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van tapesystemen en onderwerpt alle media aan de strengst mogelijke tests op het gebied van betrouwbaarheid en compatibiliteit. Daardoor is de integriteit van uw gegevens absoluut gegarandeerd.

Marketingtekst HP C5708A DLT Data Cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C5708A DLT Data Cartridge.
DDS is de meest betrouwbare en duurzame technologie op de tapemarkt. DDS is een voordelige oplossing voor automatische backups. Het is ideaal voor instapniveau en kleine netwerken die een hogere capaciteit wensen met lage gebruikskosten. HP is mede-uitvinder van DDS en bood als eerste DDS-technologie van de vijfde generatie: DAT-72.
HP''''s krachtige DDS media-aanbod omvat DDS-1, 90 m, via DAT 72 met capaciteiten tot 72 Gb op één cartridge.
Korte samenvatting HP C5708A DLT Data Cartridge:
Deze korte samenvatting van de HP C5708A DLT Data Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP C5708A DLT Data Cartridge, 80 x 59 x 15 mm, DDS, 20 - 80 procent, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, Zwart
Lange samenvatting HP C5708A DLT Data Cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C5708A DLT Data Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP C5708A DLT Data Cartridge. Soort tape: DDS. Kleur van het product: Zwart. Tape-maat: 3,81 mm, Tape-lengte: 124,5 m, Dikte tape: 6,5 µm. Aantal per pallet: 7200 stuk(s), Afmetingen (BxDxH): 80 x 59 x 15 mm, Maximumbreedte media: 3.81 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Soort tape*
Type of tape used e.g. TZ, Video8.
DDS
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
26°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 45°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat*
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
3,81 mm
Tape-lengte
Tape Length
124,5 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
6,5 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
40 g
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,45 kg
Overige specificaties
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
7200 stuk(s)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
80 x 59 x 15 mm
Bedrijfstemperatuur, bereik
79°F
Tapebreedte (metrisch)
The size of the tape from one side to the other.
4 mm
Overige specificaties
Rotatiesnelheid harde schijf
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
24 GB
Maximumbreedte media
3.81 mm
Maat
Physical dimension.
5,41 cm (2.13")
Dichtheidsbereik
122 kbits/inch
Aantal dozen per pallet
100
Gewicht omdoos
0,49 kg
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
100 stuk(s)
Gewicht pallet
383 kg
Gewicht groot mastercarton
5.3
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 1270 x 1000 mm
Afmetingen grote omdoos (B x D x H)
159 x 82 x 61
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
10 stuk(s)
UNSPSC-code
43202002
Gewicht
0.81 lb
Basisfilm
Metaal deel
Registratietechnologie
List of available recording technologies
DDS-3