X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C5005A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C5005A
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44889
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP Nr. 83 UV-inktsupplies (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge:
De korte redactionele beschrijving van HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge
680ml, light magenta

Marketingtekst HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge.
HP 83 UV value packs bevatten een HP 83 UV inktcartridge en een HP 83 UV printkop en printkopreiniger die samen een modulair inktsysteem vormen dat automatisch snelle, UV-bestendige prints levert. De value pack bundel biedt deze systeemcomponenten voor een lagere prijs dan wanneer u ze afzonderlijk zou aanschaffen. HP 83 inktsupplies zijn door HP ontwikkeld en getest, om in nauwe samenwerking met de HP Designjet 5000 printers en compatibele HP printermedia de professionele resultaten te leveren die u verwacht.

Features
Korte samenvatting HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP C5005A, Lichtmagenta, -40 - 60 °C
Lange samenvatting HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C5005A Lichtmagenta inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP C5005A. Printkleuren: Lichtmagenta
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Lichtmagenta
Aantal
The number of products there are.
1
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60°C