X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10 Yellow Ink Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C4842AE
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 98843
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP No. 10 Ink Supplies (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de garantieperiode.
Standaard garantieverklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel:
De korte redactionele beschrijving van HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel
HP 10 Yellow Ink Cartridge

Marketingtekst HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel.
HP 10 gele inktcartridges zijn ideaal voor professionals in bedrijven die hoogwaardige kleuren en snelle, gemakkelijke en betrouwbare printoplossingen zoeken. Intelligente inktcartridges produceren heldere, scherpe resultaten zonder giswerk.

69 ml zwarte inktcartridge op pigmentbasis met een gemiddelde printvolume van 1400 pagina's bij 5% dekking in de HP 2000C/2500C/CM Professional Serie en een gemiddeld printvolume van 1750 pagina's bij 5% dekking in de HP Business Inkjet 2200/2250 kleurenprinters.28 ml kleureninkt op kleurstofbasis voor een consistente, uitstekende printkwaliteit.U bespaart tijd en realiseert blijvende besparingen met de apart vervangbare HP 10 gele inktcartridge. De cartridges zijn samen met de printer ontwikkeld om consistente, professionele resultaten te produceren en zijn voordelig voor grote volumes.


Korte samenvatting HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel:
Deze korte samenvatting van de HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 10 Yellow Ink Cartridge, Geel, HP Business Inkjet 2000/2500, Geel, Inkjet, Blister, 20 - 80 procent
Lange samenvatting HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 10 Yellow Ink Cartridge Geel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 10 Yellow Ink Cartridge. Printkleuren: Geel, Compatibele producten: HP Business Inkjet 2000/2500, BCP ballonafbeelding, kleur: Geel. Aantal per pallet: 4200 stuk(s). Afmetingen verpakking (BxDxH): 109 x 25 x 142 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Geel
BCP ballonafbeelding, kleur
BCP colour bubble graphic (i.e. black, cyan, magenta, yellow, etc) based on the content in the prntcartclr (Print Cartridge Colours) attribute
Geel
Aantal
The number of products there are.
1
Compatibele producten*
Other products that can be used with this product.
HP Business Inkjet 2000/2500
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1.5
Kleur
Yes
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Blister
Compatibele inkttypen, supplies
Dye-based
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40°C
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
4200 stuk(s)
Aantal dozen per pallet
50
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
109 x 25 x 142 mm
Gewicht groot mastercarton
4.9 kg
Afmetingen grote omdoos (B x D x H)
540 x 200 x 145