X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Staple Cartridge Refill
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C4791A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698670019
Categorie :
Piece of thin wire with two short right-angled end pieces which are driven by a stapler through sheets of paper to fasten them together.
nietjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 20 mrt 2017 11:02:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 67875
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes:
De korte redactionele beschrijving van HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes
HP Stable Cartridge Refill for 3000-sheet Stapler/Stacker

Marketingtekst HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes.
HP nietjescartridges navuldoos voor de HP uitvoereenheid/nietmachine voor 3000 vel; bevat drie cartridges met elk 5000 nietjes.
Korte samenvatting HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes:
Deze korte samenvatting van de HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Staple Cartridge Refill
Lange samenvatting HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Staple Cartridge Refill 5000nietjes, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Staple Cartridge Refill
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Capaciteit
5000 nietjes