X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3000-sheet Stapler/Stacker
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C4788A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698660867
Categorie :
Stapel uw printjes netjes op of laat ze automatisch nieten met een van deze handige uitbreidingen voor uw printer/kopieerapparaat.
uitvoerstapelaars
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 feb 2016 19:45:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 35048
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP LaserJet accessoires voor HP LaserJet 8150 serie HP LaserJet 9000 serie en HP Color LaserJet 950 (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker
HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker

Marketingtekst HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker.
De HP uitvoereenheid voor 3000 vel is geschikt voor de HP LaserJet 8000 en 8100 en HP Color LaserJet 8550dn en 8550gn printers; hij heeft een capaciteit van 3000 vel en individuele printopdrachten worden gescheiden. Hij biedt een grote capaciteit plus job-offset.
Korte samenvatting HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker
Lange samenvatting HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 3000-sheet Stapler/Stacker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 3000-sheet Stapler/Stacker, LaserJet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP LaserJet 8000
Technische details
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
3000 vel