X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft).
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3860A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698076736
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28204
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: HP grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Als u desondanks niet tevreden bent over dit product, kunt u op naar de HP website www.hp.com/go/designjet/supplies gaan, daar 'support' en vervolgens 'HP Product Support Center' kiezen om het HP support center in uw regio te vinden.
Lange productnaam HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter
HP Translucent bond

Marketingtekst HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter.
HP Translucent bondHP Translucent Bond paper, 24-inch rol, 610 mm breed, 76 µm, 67 gr/m2, 45 mDit economische alternatief voor vellum is doorschijnend; het produceert diep zwarte tekst en scherpe, duidelijke lijnen voor reproduceerbare tekeningen en controleprints. Het is ideaal voor diazo en xerografische reproducties.HP Translucent Bond is ideaal voor reproduceerbare tekeningen en controleprints. Het is een voordelig alternatief voor vellum. De doorschijnendheid en het diepe zwart zijn ideaal voor diazo- en xerografische reproductie.
Korte samenvatting HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft).
Lange samenvatting HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft). papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Translucent Bond Paper-610 mm x 45.7 m (24 in x 150 ft).
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs