X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
844 Tri-color
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3844A
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25350
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: www.hp.com/support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 844 Tri-color Cyaan, Geel:
De korte redactionele beschrijving van HP 844 Tri-color Cyaan, Geel
844 Photosmart Photo Inkjet Print Cartridge

Marketingtekst HP 844 Tri-color Cyaan, Geel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 844 Tri-color Cyaan, Geel.
De HP Nr. 844 Photosmart fotocartridge is ideaal voor thuisgebruikers die foto's willen printen. De HP Nr. 844 Photosmart fotocartridge vormt een innovatieve component van het HP Photosmart systeem. De cartridge produceert fotoprints van consistente, professionele kwaliteit.
Korte samenvatting HP 844 Tri-color Cyaan, Geel:
Deze korte samenvatting van de HP 844 Tri-color Cyaan, Geel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 844 Tri-color, Cyaan, Magenta, Geel, Inkjet
Lange samenvatting HP 844 Tri-color Cyaan, Geel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 844 Tri-color Cyaan, Geel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 844 Tri-color. Printkleuren: Cyaan, Magenta, Geel, Printtechnologie: Inkjet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Cyaan, Magenta, Geel
Kenmerken
Aantal
The number of products there are.
1
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet