X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3837A
Categorie :
High-quality film which can be used for photographic prints.
witglanzende films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 73674
Deze statistiek is gebaseerd op de 66464 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64733 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.

Marketingtekst HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht.
HP's meest glanzende inkjetfilm produceert schitterende prints en is ideaal voor professionele zakelijke gebruikers die kleurenafbeeldingen met hoge kwaliteit en impact wensen. Hij biedt een verbluffende helderheid, haarscherpe details, met sprekende kleuren en diep, glanzend zwart. Door de korte droogtijd kan hij direct worden beetgepakt en zijn de prints veegvast. Hij levert indrukwekkende resultaten voor digitale afbeeldingen met hoge resolutie en kleurenillustraties. Ideaal voor rapportomslagen, presentaties en andere ontwerp- en bedrijfstoepassingen.

Features
Korte samenvatting HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht:
Deze korte samenvatting van de HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht
Lange samenvatting HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Premium High-gloss White Film 230 g/m²-A4/210 x 297 mm/50 sht
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs