X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
deskjet 1200C
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C2693A show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 01 apr 2016 14:45:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38761
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar garantie
Lange productnaam HP deskjet 1200C:
De korte redactionele beschrijving van HP deskjet 1200C
De hoogpresterende zakelijke A3+ breedformaat kleurenprinter MEt perfecte fotokwaliteit.

Marketingtekst HP deskjet 1200C

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP deskjet 1200C.
De HP DeskJet 1220C is ontworpen voor kleine ondernemingen die MEt professionele snelheid indrukwekkende documenten moeten maken, zonder beperkingen in mediakeuze of -formaten. Gebruik voor de beste resultaten MEt uw HP DeskJet printer altijd de originele HP supplies en accessoires. HP heeft haar printers en de bijbehorende supplies geheel op elkaar afgestemd. Daardoor bent u verzekerd van een probleemloze werking en zijn de afdrukken 'Always Clear, Always Sharp'.
Korte samenvatting HP deskjet 1200C:
Deze korte samenvatting van de HP deskjet 1200C-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP deskjet 1200C
Lange samenvatting HP deskjet 1200C:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP deskjet 1200C, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP deskjet 1200C
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs