Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AA764A
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9366
Deze statistiek is gebaseerd op de 69327 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67575 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Ondersteund door HP Services met drie jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon en drie jaar on-site service (in de meeste landen); 7 x 24 technische telefonische hardwaresupport en on-line support via het Internet; Pre-failure garantiedekking voor vaste schijven, geheugen en processoren.
Lange productnaam HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP :
De korte redactionele beschrijving van HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP

hp workstation xw6000
Meer>>>

HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP.
HPs kleinste 2-processor workstation met ombouwmogelijkheden. Ideaal voor financiële toepassingen en analyse, 3D modelling, 3D animatie, videobewerking en 3D GIS in omgevingen met beperkte ruimte.Krachtige, intelligent gebouwde workstations voor ontwerpers en technici die IT zoeken die presteert met onovertroffen grafische prestaties en snelheid. Zoekt u een scherp geprijsd workstation dat uw onderneming steunt, meegroeit met uw behoeften en vooruit loopt op uw uitdagingen? Maak dan een keuze uit onze gemakkelijk aan te schaffen, snel te implementeren en eenvoudig te onderhouden oplossingen.Sterk presterende, hoogwaardige personal workstations met Intel® Pentium® 4 en Xeon processoren voor Linux of Microsoft Windows gebruikers. Kies uit innovatieve modellen, alle met toonaangevende grafische mogelijkheden en applicatiecertificeringen.
Korte samenvatting HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP:
Deze korte samenvatting van de HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP
Lange samenvatting HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP :

HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP workstation xw6000 Xeon 2.66GHz 512MB/36GB Dn Ultra320 SCSI No graphics DVD Microsoft® Windows®XP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

X