X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A8695A
Categorie :
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13416
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: A three year next business day on-site hardwareand a full range of flexibleoptions and support packs

Marketingtekst HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics.
The new HP workstation x4000 takes Windows® 2000 workstation performance to new levels. With the advanced architecture offered by single or dual Intel® Xeon processors with NetBurst micro-architecture, the HP workstation x4000 delivers more of what power users want in a workstation.
Korte samenvatting HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics:
Deze korte samenvatting van de HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics
Lange samenvatting HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP workstation x4000 Xeon 2.2GHz 512MB 36GB SCSI HDD No graphics
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs