Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
470051-599
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11368
Deze statistiek is gebaseerd op de 69168 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67408 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:13:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: The Evo D510 e-pc is covered under the Compaq Three-Year Limited(3-3-3), which includes three years parts, labor and onsite repair as necessary. On site is only available if the product is located within a specified distance by land transport of a Compaq Authorized Service Provider. Please contact your local Compaq office for more information on specific coverage to the region.
Meer>>>

HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition.
Stable, manageable desktop solutions providing the best lifecycle value
Korte samenvatting HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition
Lange samenvatting HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition :

HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq Evo D510 usdt P/4 2.0 GHz 256M 40G WXP Home Edition, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

X