Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Two Port Intel Synchronous Control

Deze datasheet moet beschreven, aangepast, ingevuld of ingedeeld worden. Maak de productdatasheet nu compleet voor € 4,95. De algemene voorwaarden van Icecat zijn van toepassing.

Geef deze datasheet nu aandacht en laat deze door een Icecat-editor compleet maken (€ 4,95)! Dan koopt u de volledige productbeschrijving (niet het fysieke product), in de taal/talen die u nodig hebt.
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Two Port Intel Synchronous Control
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3X-PBXDD-AA
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6252
Deze statistiek is gebaseerd op de 69975 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 68306 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. De garantie geldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast de garantie van de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP Two Port Intel Synchronous Control :
De korte redactionele beschrijving van HP Two Port Intel Synchronous Control

Foto's van professionele kwaliteit maken met uw eigen HP fotolab. Met dit HP Fotopack, dat een drie-kleuren inktcartridge, een fotocartridge en HP Premium Plus fotopapier bevat, beschikt u over alles wat u nodig hebt om thuis 10 x 15 cm kleurenfoto's te printen.
Meer>>>

HP Two Port Intel Synchronous Control

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Two Port Intel Synchronous Control.
Foto's van professionele kwaliteit maken met uw eigen HP fotolab. Met dit HP Fotopack, dat een drie-kleuren inktcartridge, een fotocartridge en HP Premium Plus fotopapier bevat, beschikt u over alles wat u nodig hebt om thuis 10 x 15 cm kleurenfoto's zonder witranden te printen.
Korte samenvatting HP Two Port Intel Synchronous Control:
Deze korte samenvatting van de HP Two Port Intel Synchronous Control-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Two Port Intel Synchronous Control, 701 gr, 15 - 35 °C, -15 tot 35 °C, 20 ­ 80 % relatieve luchtvochtigheid, 5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid, 126 x 75 x 211 mm
Lange samenvatting HP Two Port Intel Synchronous Control :

HP Two Port Intel Synchronous Control. Gewicht pakket: 701 gr. Afmetingen verpakking (BxDxH): 126 x 75 x 211 mm, Afmetingen grote omdoos (B x D x H): 383 x 277 x 182 mm, Aantal per pallet: 240 stuks

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Two Port Intel Synchronous Control, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Technische details
Bevat een fotocartridge voor printen met zes inktkleuren, om meer kleurdiepte en genuanceerde schaduwpartijen te produceren.Bevat een fotocartridge voor printen met 6 inktkleuren, om meer kleurdiepte, details, reflecties en natuurlijke huidtinten te produceren.
Unieke HP coating aan de achterzijde voorkomt dat foto's kleven als ze worden gestapeld.Geen vegen en vlekken meer als foto's worden gestapeld. HP Premium fotopaper heeft een anti-kleefcoating aan de achterzijde die vegen voorkomt. Een duurzame coating minimaliseert krassen en zichtbare vingerafdrukken.
Unieke HP coating aan de achterzijde voorkomt dat foto's aan elkaar kleven als ze worden gestapeld.Geen vegen en vlekken meer als foto's worden gestapeld. HP Premium fotopapier heeft een anti-kleefcoating aan de achterzijde die vegen voorkomt. Een duurzame coating minimaliseert krassen en zichtbare vingerafdrukken.
Bevat een fotocartridge voor printen met zes inktkleuren, om meer kleurdiepte en genuanceerde schaduwpartijen te produceren.Bevat een fotocartridge voor printen met zes inktkleuren, om meer kleurdiepte, details, reflecties en natuurlijke huidtinten te produceren.
Glanzend papier voor briljante, professionele 10 x 15 cm kleurenfoto's met rijke natuurlijke kleuren.Rijke natuurlijke kleuren voor uw favoriete foto's. Originele HP inktcartridges, HP printers en HP papier zijn ontworpen als een geïntegreerd printsysteem dat telkens opnieuw een uitzonderlijke printkwaliteit levert voor foto's met een professionele uitstraling.
Thuis gemakkelijk foto's van studiokwaliteit printen.Thuis gemakkelijk foto's van studiokwaliteit printen.
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
701 gr
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-15 tot 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 ­ 80 % relatieve luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 tot 95% relatieve luchtvochtigheid
Overige specificaties
Aantal lagen per pallet
5
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
126 x 75 x 211 mm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
250 stuk(s)
Aantal dozen per pallet
8
Afmetingen grote omdoos (B x D x H)
383 x 277 x 182 mm