Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA

Deze datasheet moet beschreven, aangepast, ingevuld of ingedeeld worden. Maak de productdatasheet nu compleet voor € 4,95. De algemene voorwaarden van Icecat zijn van toepassing.

Geef deze datasheet nu aandacht en laat deze door een Icecat-editor compleet maken (€ 4,95)! Dan koopt u de volledige productbeschrijving (niet het fysieke product), in de taal/talen die u nodig hebt.
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3X-DE602-FA
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13014
Deze statistiek is gebaseerd op de 71089 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 69428 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) tonersupplies die zijn nagevuld of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) tonersupplies die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN GEDERFDE WINST OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GEGEVEN GARANTIEVOORWAARDEN, BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA :
De korte redactionele beschrijving van HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA

HP Color LaserJet 4730mfp/CM4730 MFP printing supplies produceren snel uitstekende en consistente resultaten. Nieuwe HP ColorSphere toner is afgestemd op het printsysteem voor een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid, een hoge productiviteit en lage printkosten.
Meer>>>

HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA.
HP Color LaserJet 4730mfp/CM4730 MFP printing supplies produceren snel uitstekende en consistente resultaten. Nieuwe HP LaserJet ColorSphere toner produceert samen met het HP Color LaserJet printsysteem een scala aan heldere, sprekende kleuren. HP's Smart Printing technologie [p1] en de printer zijn afgestemd op HP ColorSphere toner die de printkwaliteit en betrouwbaarheid optimaliseert en on-line bestellen mogelijk maakt. Probleemloos printen met een hoge productiviteit en lagere printkosten.
Korte samenvatting HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA:
Deze korte samenvatting van de HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA, 1,7 kg, 2,2 kg (4.85 lbs), 10 tot 27° C, -20-40 °C, 10-70 procent, 10 tot 90% relatieve luchtvochtigheid
Lange samenvatting HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA :

HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA. Gewicht: 1,7 kg, Gewicht pakket: 2,2 kg (4.85 lbs). Afmetingen (BxDxH): 400 x 148 x 268 mm, Afmetingen verpakking (BxDxH): 400 x 148 x 268 mm, Aantal per pallet: 48 stuks

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Single-Port Multi-Mode Fiber (MMF) "FX" Add-on Daughter Card for 3X-DE602-AA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Technische details
Het HP printsysteem is afgestemd op HP's ColorSphere toner om een uitstekende, consistente printkwaliteit te waarborgenHP's intelligente printtechnologie* in HP supplies en de printer zorgt – samen met de unieke eigenschappen van HP ColorSphere toner – voor consistentie tijdens de gehele levensduur van de cartridge. Het systeem bewaakt het elektrofotografische voltage in de cartridge continu en gepatenteerde toevoegingen maken voortdurende aanpassing in de lading van de deeltjes mogelijk. Daardoor wordt een consistente kwaliteit bereikt op elke pagina – zelfs bij wisselende omgevingscondities en luchtvochtigheid. Het dynamische proces van toneraanpassing waarborgt de kwaliteit van elke print, telkens weer.
Nieuwe HP ColorSphere toner biedt hoge printsnelheden zonder concessies aan de printkwaliteitDocumenten komen snel uit de printer, zonder kwaliteitverlies. HP ColorSphere tonerdeeltjes zijn ontworpen rond een perfect gevormde waskern die optimaal samenwerkt met HP's instant-on fusertechnologie, voor een snellere beeldverwerking en schitterende resultaten.
Het all-in-one ontwerp van HP's printcartridges en de nieuwe HP ColorSphere toner waarborgen een gemakkelijke en betrouwbare werkingHP Color LaserJet printcartridges vormen 70% van het imagingsysteem in de printer. Om het systeem betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te maken, bevat de beproefde all-in-one cartridge alle onderdelen: printcartridge, toner en fotogevoelige rol. Minder supplies betekent tijd besparen bij het vervangen. En met de nieuwe HP ColorSphere toner werkt de printcartridge nog betrouwbaarder.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,7 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,2 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 tot 27° C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20-40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10-70 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 tot 90% relatieve luchtvochtigheid
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 148 x 268 mm
Aantal dozen per pallet
16
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 148 x 268 mm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
48 stuk(s)
Aantal lagen per pallet
3