X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3X-BNPCB-02
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5444
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) tonersupplies die zijn nagevuld of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) tonersupplies die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN GEDERFDE WINST OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GEGEVEN GARANTIEVOORWAARDEN, BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters:
De korte redactionele beschrijving van HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters
HP Color LaserJet 4730mfp/CM4730 MFP printing supplies produceren snel uitstekende en consistente resultaten. Nieuwe HP ColorSphere toner is afgestemd op het printsysteem voor een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid, een hoge productiviteit en lage printkosten.

Marketingtekst HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters.
HP Color LaserJet 4730mfp/CM4730 MFP printing supplies produceren snel uitstekende en consistente resultaten. Nieuwe HP LaserJet ColorSphere toner produceert samen met het HP Color LaserJet printsysteem een scala aan heldere, sprekende kleuren. HP's Smart Printing technologie [p1] en de printer zijn afgestemd op HP ColorSphere toner die de printkwaliteit en betrouwbaarheid optimaliseert en on-line bestellen mogelijk maakt. Probleemloos printen met een hoge productiviteit en lagere printkosten.
Korte samenvatting HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters:
Deze korte samenvatting van de HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters, 1,7 kg, 2,2 kg (4.85 lbs), 400 x 148 x 268 mm, 1 stuks
Lange samenvatting HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP AlphaServer ES47/ES80 IO Drawer Cable 3.3 meters. Gewicht: 1,7 kg. Gewicht pakket: 2,2 kg (4.85 lbs). Afmetingen (BxDxH): 400 x 148 x 268 mm, Aantal per doos: 1 stuks
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,7 kg
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,2 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 148 x 268 mm
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Overige specificaties
Technische details
Het HP printsysteem is afgestemd op HP's ColorSphere toner om een uitstekende, consistente printkwaliteit te waarborgenHP's intelligente printtechnologie* in HP supplies en de printer zorgt – samen met de unieke eigenschappen van HP ColorSphere toner – voor consistentie tijdens de gehele levensduur van de cartridge. Het systeem bewaakt het elektrofotografische voltage in de cartridge continu en gepatenteerde toevoegingen maken voortdurende aanpassing in de lading van de deeltjes mogelijk. Daardoor wordt een consistente kwaliteit bereikt op elke pagina – zelfs bij wisselende omgevingscondities en luchtvochtigheid. Het dynamische proces van toneraanpassing waarborgt de kwaliteit van elke print, telkens weer.
Nieuwe HP ColorSphere toner biedt hoge printsnelheden zonder concessies aan de printkwaliteitDocumenten komen snel uit de printer, zonder kwaliteitverlies. HP ColorSphere tonerdeeltjes zijn ontworpen rond een perfect gevormde waskern die optimaal samenwerkt met HP's instant-on fusertechnologie, voor een snellere beeldverwerking en schitterende resultaten.
Het all-in-one ontwerp van HP's printcartridges en de nieuwe HP ColorSphere toner waarborgen een gemakkelijke en betrouwbare werkingHP Color LaserJet printcartridges vormen 70% van het imagingsysteem in de printer. Om het systeem betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te maken, bevat de beproefde all-in-one cartridge alle onderdelen: printcartridge, toner en fotogevoelige rol. Minder supplies betekent tijd besparen bij het vervangen. En met de nieuwe HP ColorSphere toner werkt de printcartridge nog betrouwbaarder.