X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MSA500 M-Series Rack Rail Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3R-A5281-AA
Categorie :
A kit that is designed to help in the installation of an external antenna or wireless networking device system.
montagekits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5302
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: Gratis telefonische support tijdens de garantieperiode; optionele HP Care Packs beschikbaar voor uitbreiding van de standaard HP LaserJet productgarantie (een jaar) tot maximaal vijf jaar; optionele HP serviceovereenkomst
Garantie: 1 jaar garantie met on-site service op de volgende werkdag
Lange productnaam HP MSA500 M-Series Rack Rail Kit:
De korte redactionele beschrijving van HP MSA500 M-Series Rack Rail Kit
Deze laserprinter voorziet in uiteenlopende werkgroepbehoeften: hij bereikt hoge snelheden in zwart-wit en produceert een uitstekende printkwaliteit in kleur als dat nodig is. Gecontroleerde toegang tot kleur en consistent lage monochrome printkosten beperken de kosten.

Marketingtekst HP MSA500 M-Series Rack Rail Kit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP MSA500 M-Series Rack Rail Kit.
Snelheid, betrouwbaarheid en kostenefficiency zijn gelijk aan die van een monochrome laserprinter. De HP Color LaserJet 3000 printer vormt de ideale oplossing. Hij biedt de desktop laserfunctionaliteit en de hoge printsnelheden waaraan u gewend bent, plus het extra voordeel van kleur als dat nodig is. HP Imageret 2400 waarborgt schitterende resultaten en met gecontroleerde toegang tot kleur bepaalt u zelf wanneer en hoe kleur wordt gebruikt.
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
33,7 kg
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
38,7 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
575 x 570 x 810
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
413 x 510 x 570 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft® Windows® 2000, XP Home Edition, XP Professional, Server 2003; Gecertificeerd voor Windows Vista™; Mac OS 9.2, Mac OS X v 10.2.8, Mac OS X v 10.3, Mac OS X v 10.4 of hoger
Upgrademogelijkheden
Kleurtabellen, formatteringsfirmware, softwaredrivers
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 USB, 1 EIO
Overige specificaties
Technische details
Alle voordelen van kleur, en het gebruik blijft onder controle dankzij HP's gecontroleerde toegang tot kleur. HP's intelligente printtechnologie* in de supplies en printer vergemakkelijkt het printeronderhoud. Snel en efficiënt werken met een snel apparaat dat print in zwart-wit en kleur.
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950-1 (internationaal), EN 60950-1 (EU), IEC 60825-1, UL/cUL-geregistreerd (VS/Canada), GS-licentie (Europa), EN 60825-1 Klasse 1, 21 CFR Ch. 1/SubCh. J (Klasse 1 Laser/LED apparaat) GB4943-2001, Low Voltage Directive 73/23/EEC met CE-merk (Europa). Overige veiligheidsgoedkeuringen zoals vereist door de verschillende landen.
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10-70
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0-35
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 tot 90% relatieve luchtvochtigheid
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 tot 27° C