X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
349040-B21
Categorie :
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19059
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade:
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade
HP StorageWorks Network Attached Storage 1000s

Marketingtekst HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade.
HP Surestore Network Attached Storage (NAS) oplossingen bieden klanten een aantal unieke voordelen. NAS maakt bestandsopslag direct beschikbaar in bestaande LAN's, onafhankelijk van andere applicatieservers. Daardoor hebben clients en applicatieservers snel en gemakkelijke toegang tot gedeelde bestandsgegevens in gemengde besturingsomgevingen.De HP StorageWorks NAS 1000s is een instapniveau NAS-oplossing die snelle en eenvoudige "just-in-time" NAS-opslag en remote beheer biedt voor werkgroepen, kleine bedrijven en remote locaties. Het is gemakkelijk te installeren en te beheren en vormt een voordelig alternatief voor tapebackup
Korte samenvatting HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade
Lange samenvatting HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP StorageWorks NAS 1200S Windows Storage Server Upgrade
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs