X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
340855-001
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:55:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14138
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500:
De korte redactionele beschrijving van HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500
SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500

Marketingtekst HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500.
Smart Array 3200 Controller
The data your business relies on is growing daily and so the need for better storage solutions rises. Compaq delivers a great variety of adapters and modules to meet your needs in today's highly competitive environment where new technologies provide for the flourishing of your business.
Korte samenvatting HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500:
Deze korte samenvatting van de HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500, PCI, Bedraad
Lange samenvatting HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP SP/CQ Board Contr SCSI 2 Ch. PL3000,5500. Hostinterface: PCI. Gewicht: 400 g. Overdrachtssnelheid: 64 Mbit/s, Connectiviteitstechnologie: Bedraad
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
400 g
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
64 Mbit/s
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad