X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
336244-B21
Categorie :
Software voor het beheren van al uw opgeslagmedia en opgeslagen data.
opslagsoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:15:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8668
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21:
De korte redactionele beschrijving van HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21
HP OpenView Storage Mirroring

Marketingtekst HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21.
Door taken voor opslag- en gegevensbeheer te integreren, te centraliseren en te ververeenvoudigenover gedistribueerde, multi-vendor opslag- en besturingssystemen, zorgt de HP beheersoftwareervoor dat de complexiteit wordt teruggebracht en dat de efficiency van bewerkingen en medewerkers wordt verhoogd.De HP OpenView software voor opslagbeheer is op een transparante manier schaalbaar en uiterst flexibel, en vormt zo een degelijke basis voor toekomstige ontwikkelingen. De huidige investeringen in opslag worden gemaximaliseerd, aangezien de software naadloos kan worden geïntegreerd met bestaande omgevingen. Tegelijkertijd kan eenvoudig worden ingespeeld op toekomstige groei en nieuwe zakelijke behoeften, waardoor de investering beschermd wordt.HP OpenView opslagsoftware biedt een geïntegreerde aanpak van servicebeheer en stelt klanten in staat opslagservices te beheren, te bewaken en te bekijken in de context van de algehele serviceverlening van het bedrijf. Hierdoor onstaat een duidelijk beeld van het effect van opslagservices op andere IT-services en op de algehele bedrijfsdoelstellingen.vereenvoudigde, geautomatiseerde opslag
Korte samenvatting HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21:
Deze korte samenvatting van de HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21
Lange samenvatting HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP OpenView Storage Mirroring server v4.2 LTU 10 requires 336242-B21
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs