X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
330842-B22
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0808736892957
Categorie :
Storage device which contains one or more tape drive, a number of slots to hold tape cartridges, a barcode reader to identify tape cartridges and an automated method for loading tapes. A tape library with one drive is known as an auto loader.
tape-autoloaders/libraries
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8370
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade:
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade
Biedt automatische backup en restore.

Marketingtekst HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade.
De juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle soorten gegevensverlies
tapedrives maken backup snel, gemakkelijk, betaalbaar, betrouwbaar.
Betrouwbaarheid – Als het gaat om gegevensbescherming, gaat veiligheid boven alles. Tape heeft bewezen een betrouwbaar medium te zijn en tapedrives waren nog nooit zo betrouwbaar als tegenwoordig
Gegevensverlies vormt een ernstige bedreiging voor grote en kleine bedrijven en gegevensverlies ten gevolge van een ramp kan een onderneming fataal zijn. Gegevensverlies is meestal echter niet het gevolg van een ramp, maar van menselijke fouten, virussen en schijfdefecten. Een juiste backuproutine biedt de beste bescherming tegen alle typen gegevensverlies. Tape-technologie blijft de meest efficiënte en kosteneffectieve manier om systeembackups te maken, of u nu een kleine onderneming hebt of een wereldwijde 24x7 organisatie.
tapedrives maken backup: Snel – Snelheid is essentieel, want uw gegevensbestand groeit voortdurend, terwijl de tijd die beschikbaar is voor backup slinkt. Zelfs de traagste tapedrive schrijft 1 Mb per seconde en de snelste 30 Mb per seconde – dat betekent dat een backup van 200 Gb maximaal in twee uur kan worden uitgevoerd. Gemakkelijk – In tegenstelling tot andere opslagsystemen is er voor tapedrives een scala aan media beschikbaar, zodat u een backup kunt maken van alle gegevens op een kleine tot middelgrote server – tot 200 Gb – op één cartridge. En tapebackup legt behalve uw gegevens ook informatie over uw systeemconfiguratie vast, zodat u in geval van een ramp uw gehele systeem kunt herstellen. Bovendien kan de software geplande backups automatisch uitvoeren op het moment dat dit u het beste uitkomt. Betaalbaar – Per gigabyte opslag is tape de meest kosteneffectieve manier om grote hoeveelheden gegevens op te slaan. Het compacte formaat van de tapecartridges helpt bovendien de opslagkosten laag te houden.
Garandeert maximale uptime doordat het systeem het allerbeste aan high-capacity biedt
Biedt het allerbeste in hoge capaciteit
Deze familie van enterprise tapelibrary's garandeert maximale uptime door de allerbeste automatische high-capacity backup en restore te leveren voor gebruikers met grote serverpools en opslagservices via NAS apparaten of SAN's.
Deze familie van enterprise tapelibrary's garandeert maximale uptime door de allerbeste automatische high-capacity backup en restore te leveren voor gebruikers met grote serverpools en opslagservices via NAS apparaten of SAN's. De library's ondersteunen Ultrium, DLT of SDLT drives en kunnen ook worden gecombineerd met andere industriestandaard backupoplossingen voor een hiërarchisch opslagbeheer.
Deze familie van enterprise tapelibrary's garandeert maximale uptime door de allerbeste automatische high-capacity backup en restore te leveren voor gebruikers met grote serverpools en opslagservices via NAS apparaten of SAN's. Ze ondersteunen Ultrium, DLT of SDLT drives en kunnen ook worden gecombineerd met andere industriestandaard backupoplossingen voor een hiërarchisch opslagbeheer.
ESL9000 tapelibrary's bieden een uiterst betrouwbare backup- en restore-oplossing voor bedrijfskritische gegevens.
Biedt automatische backup en restore.
Korte samenvatting HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade
Lange samenvatting HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP StorageWorks ESL9000 500 to 595 slot upgrade
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Hewlett Packard Enterprise

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68052 channel partners already
Hewlett Packard Enterprise StorageWorks ESL9000 Ultrium 960 Tape Drive tape-autoloader/library
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AD596A
 —