X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
322120-B21
Categorie :
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13356
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: SAN implementatieservice H9273A; SAN architectuurservice H9162A Meer informatie over service-opties is beschikbaar op onze website: http://www.compaq.com/services/CarePAQ/index.html

1 jaar garantie, on-site service op de volgende werkdag. Aanvullende garantie kan worden aangeschaft. Let op: Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing. Neem contact op met het Customer Support Center voor meer informatie.

Garantie-uitbreidingen zijn beschikbaar, waaronder 1 en 3 jaar on-site service op de volgende werkdag, op de zelfde werkdag, en 24 × 7 hardware en telefonische support, kritische support, en business connectivity support. Meer informatie over garantie- en supportopties is beschikbaar op onze websites: http://www.hp.com/hps/tech/storage/supp/ http://www.compaq.com/services/CarePAQ/us/install/cp_storage.html http://www.compaq.com/services/CarePAQ/us/hardware/cp_storage.html

Lange productnaam HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch:
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch
HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL

Marketingtekst HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch.
Het HP SAN voorziet gebruikers in grote ondernemingen van flexibele technologie en oplossingen die de beschikbaarheid vergroten en de operationele support verbeteren.In moderne 21ste eeuwse ondernemingen is een beheerbaar, veilig netwerk niet langer optioneel het is een basisbehoefte voor de infrastructuur van elke organisatie. Elk internet, intranet en extranet loopt het risico op lacunes in de beveiliging. HP ProCurve switches bevatten ingebouwde beveiliging voor veilige e-commerce communicatie overal in het netwerk. Zo kan gevoelige informatie worden beschermd en afgeschermd. En dankzij het strategische HP ProCurve beheer is de administratie van beveiligingsprocedures eenvoudiger dan ooit. Geïntegreerde intelligentie die het netwerk bewaakt, problemen opspoort, automatisch verhelpt wat het kan oplossen en de IT-beheerders informeert over problemen die hun aandacht vereisen, is kenmerkend voor HPs proactieve benadering van netwerken.8-poorts, 1-Gb of 2-Gb FC SAN infrastructuur switch.8-poorts, 1-Gb of 2-Gb, FC fabric switch. PowerPak omvat beheersoftware tools.
Korte samenvatting HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch
Lange samenvatting HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP StorageWorks SAN Switch 2/8-EL, 8 port switch
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs