Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP StorageWorks director 2/140

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks director 2/140
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
316093-B21
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13957
Deze statistiek is gebaseerd op de 69236 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67485 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie-uitbreidingen zijn beschikbaar, waaronder 1 en 3 jaar on-site service op de volgende werkdag, op de zelfde werkdag, en 24 × 7 hardware en telefonische support, kritische support, en business connectivity support. SAN implementatieservice, SAN architectuurservice.

Aanvullende bescherming onder garantie van HP Service en support en/of HP installatiepakketten kunnen worden aangeschaft. Let op: Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing. Neem contact op met het Customer Support Center voor meer informatie. HP biedt één jaar garantie op de hardware die volledig wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van resellers en serviceleveranciers. Daarnaast is een aanbod van een volledige serie Care Pack servicepakketten voor hardware en software beschikbaar: - Installatie - Uitgebreidere dekking en kortere responstijden - Systeembeheer en prestatieservices

HARDWAREGARANTIE - Eén jaar met 8 x 5 on-site service en respons op de volgende werkdag, installatie niet inbegrepen. Let op: De hardwaregarantie geldt voor de firmware en de geïntegreerde software die niet in de handel is. Voor software die in de handel is geldt de eigen garantie (zie hieronder). SOFTWAREGARANTIE - HP garandeert slechts dat de softwaremedia vrij zijn van fysieke defecten gedurende een periode van negentig (90) dagen na levering. EXCLUSIEVE COMPENSATIE. De volledige aansprakelijkheid van HP en haar leveranciers en uw exclusieve compensatie voor software die niet voldoet aan de garantie bestaat uit de reparatie of vervanging van de defecte media. Deze garantie en compensatie gelden alleen indien u de defecte media tijdens de garantieperiode aan HP hebt geretourneerd in het land waarin u de software hebt aangeschaft.

Lange productnaam HP StorageWorks director 2/140 :
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks director 2/140

HP StorageWorks Director 2/140
Meer>>>

HP StorageWorks director 2/140

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks director 2/140.
Het HP SAN voorziet gebruikers in grote ondernemingen van flexibele technologie en oplossingen die de beschikbaarheid vergroten en de operationele support verbeteren.In moderne 21ste eeuwse ondernemingen is een beheerbaar, veilig netwerk niet langer optioneel het is een basisbehoefte voor de infrastructuur van elke organisatie. Elk internet, intranet en extranet loopt het risico op lacunes in de beveiliging. HP ProCurve switches bevatten ingebouwde beveiliging voor veilige e-commerce communicatie overal in het netwerk. Zo kan gevoelige informatie worden beschermd en afgeschermd. En dankzij het strategische HP ProCurve beheer is de administratie van beveiligingsprocedures eenvoudiger dan ooit. Geïntegreerde intelligentie die het netwerk bewaakt, problemen opspoort, automatisch verhelpt wat het kan oplossen en de IT-beheerders informeert over problemen die hun aandacht vereisen, is kenmerkend voor HPs proactieve benadering van netwerken.140-poorts, hoogwaardige 2 Gb FC director switchHoogwaardige FC director switch voor 140 poorten die gemengde 2-Gb en 1-Gb SAN-omgevingen ondersteunt
Korte samenvatting HP StorageWorks director 2/140:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks director 2/140-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks director 2/140
Lange samenvatting HP StorageWorks director 2/140 :

HP StorageWorks director 2/140

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks director 2/140, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

X