X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
283198-B24#*NATO
Categorie :
Group of two or more hard discs used to increase performance and enables fault tolerance.
disk arrays
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:25:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8719
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: De enterprise virtual array omvat een standaard garantie van 3 jaar on-site respons op dezelfde werkdag en basisinstallatie.
Lange productnaam HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array:
De korte redactionele beschrijving van HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array
HP StorageWorks Enterprise Virtual Array

Marketingtekst HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array.
Onze mid-range oplossingen zijn afgestemd op mid-range bedrijfsintelligentie, data-analyse en simulatie, web-serving, applicatie en bestands-/printserving en mid-range Online Transaction Processing (OLTP) applicaties waarvoor hoge gegevensbeschikbaarheid, hoge percentages random I/O-transfers, en honderden tot duizenden gigabytes opslagcapaciteit nodig zijn in een kleine ruimte.EVA is een enterprise klasse RAID opslagoplossingHoogwaardige, "virtuele" RAID opslagoplossing met hoge capaciteit en hoge beschikbaarheid.Wat uw omgeving of bedrijfsbehoefte ook is, u kunt altijd een keuze maken uit de toonaangevende HP Surestore disk array oplossingen. Of u uw bedrijfskritische applicaties voornamelijk beschikbaar wilt houden tijdens routinematige backups en geplande downtime, of ook tijdens onverwachte defecten in de infrastructuur disk array oplossingen doen het werk. Ongeacht het besturingssysteem levert HP bovendien end-to-end oplossingen, met een compleet scala aan services, support en consulting.HP oplossingen voor gegevensbescherming
Korte samenvatting HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite
Lange samenvatting HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite disk array, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP StorageWorks EVA5000 2C6D-C 50Hz 42U Graphite
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs