X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
281859-001
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 02:19:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16234
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule
SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS

Marketingtekst HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule.
EDO DIMM memory module
This 128 MB (128 MB module) EDO RAM memory module is manufactured by Compaq. Compaq is a Hewlett-Packard (HP) brand. HP is a technology solutions provider to consumers, businesses and institutions globally. The company's offerings span IT infrastructure, personal computing and access devices, global services and imaging and printing.
Korte samenvatting HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS, EDO DRAM
Lange samenvatting HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS EDO DRAM geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP SP/CQ Memory 128MB DIMM Prof. WS. Intern geheugentype: EDO DRAM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
EDO DRAM
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
100 g