X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
269786-421
Categorie :
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8520
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: HP Services biedt 3 jaar garantie, inclusief Pre-failure garantie (dekking voor vaste schijven, geheugen en processoren), volledig ondersteund door een wereldwijd netwerk van resellers en service providers, en gratis levenslange 7 x 24 technische telefonische hardwaresupport.

Een compleet aanbod aan HP Care Pack hardware en software servicepakketten: Installatie en startup; Uitbreiding van dekkingstijden en snellere responstijden; Systeembeheer en prestatieservices; Beschikbaarheids- en recoveryservices

Behuizing en componenten zijn zonder gereedschap toegankelijk

Marketingtekst HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI.
An expandable rack or tower platform delivering affordable 2-way performance and essential availability to corporate workgroups and growing businesses
Korte samenvatting HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI:
Deze korte samenvatting van de HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI
Lange samenvatting HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP ProLiant ML350 G3 Intel® Xeon(tm) Processor 2.40 GHz 512K 256M SCSI
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs