Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Myricom 8-Port US Fibre Switch

Deze datasheet moet beschreven, aangepast, ingevuld of ingedeeld worden. Maak de productdatasheet nu compleet voor € 4,95. De algemene voorwaarden van Icecat zijn van toepassing.

Geef deze datasheet nu aandacht en laat deze door een Icecat-editor compleet maken (€ 4,95)! Dan koopt u de volledige productbeschrijving (niet het fysieke product), in de taal/talen die u nodig hebt.
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Myricom 8-Port US Fibre Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
257895-001
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4948382361134
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5012
Deze statistiek is gebaseerd op de 70072 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 68376 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 mrt 2011 11:11:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Myricom 8-Port US Fibre Switch :
De korte redactionele beschrijving van HP Myricom 8-Port US Fibre Switch

Myricom 8-Port US Fibre Switch
Meer>>>
Korte samenvatting HP Myricom 8-Port US Fibre Switch:
Deze korte samenvatting van de HP Myricom 8-Port US Fibre Switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Myricom 8-Port US Fibre Switch, 15 - 35 °C, 15 tot 35°C, 10-80 procent, 10 tot 80% relatieve luchtvochtigheid, 52,7g (1.86 oz), 0,09 kg (0.198 lbs)
Lange samenvatting HP Myricom 8-Port US Fibre Switch :

HP Myricom 8-Port US Fibre Switch. Gewicht: 52,7g (1.86 oz). Gewicht pakket: 0,09 kg (0.198 lbs). Afmetingen (BxDxH): 140 x 120 x 37 mm, Afmetingen verpakking (BxDxH): 141 x 117 x 37 mm, Maat: 12,09 cm (4.76")

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Myricom 8-Port US Fibre Switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
15 tot 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10-80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 tot 80% relatieve luchtvochtigheid
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,45 kg
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
0,09 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
120,9 x 361,9 x 461 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
141 x 117 x 37 mm
Maat
Physical dimension.
12,1 cm (4.76")
Technische details
HP Vivera inkt is speciaal ontwikkeld om een optimale balans tussen levendige kleuren en lichtbestendigheid te bieden.
HP Vivera inkt is ontworpen om een optimale combinatie van kleuren, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden.
HP Vivera inkt is puur en vrij van verontreiniging en waarborgt een optimale betrouwbaarheid en kwaliteit.