X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4,3GB, SCSI 2, Hot Plug
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
199584-001
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 dec 2015 12:12:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13648
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug:
De korte redactionele beschrijving van HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug
4,3GB, SCSI 2, Hot Plug

Marketingtekst HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug.
4.3GB hot-plug Fast SCSI-2 hard drive
Information technology professionals rely on HP quality to ensure maximum productivity. As the power of applications, processors, memory adapters and storage devices increases, high-end computer users are seeking ways to optimize their system performance. HP provides leading solutions, adding new levels of performance, availability, flexibility, and management.
Korte samenvatting HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug:
Deze korte samenvatting van de HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug, Ultra 2 SCSI, SCSI, HDD, Horizontaal, SCSI-2
Lange samenvatting HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 4,3GB, SCSI 2, Hot Plug. Opslagcapaciteit harde schijf: 4,3 GB, Harde schijf-interface: SCSI, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Montage: Horizontaal, Soort aansluiting: SCSI-2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
4,3 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
SCSI
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Harde schijf
SCSI interface type
Ultra 2 SCSI
Soort apparaat *
Type or category of the device.
HDD
Overige specificaties
Soort aansluiting
Let u er bij het kopen van een product goed op dat u de juiste aansluiting kiest.
SCSI-2
Hot-plug ondersteuning
Description of Hot-Plug support features for the product
Yes
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Montage
Horizontaal