X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SP/CQ Board Controller Smart Array 431
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
143886-001
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 09 feb 2017 23:29:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16013
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter:
De korte redactionele beschrijving van HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter
SP/CQ Board Controller Smart Array 431

Marketingtekst HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter.
Hewlett Packard Compaq (143886-001) (143886-001) SCSI Controller
The Compaq Smart Array 431 Controller is a single channel, 64-bit architecture, Wide Ultra3 array controller for entry-level hardware-based fault tolerance with support for up to 14 Wide Ultra3 SCSI hard drives. The SA-431 provides one of the most cost effective alternatives to software based RAID in the market today-by lowering entry level and workgroup server ownership costs.
Korte samenvatting HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter:
Deze korte samenvatting van de HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431, PCI, Bedraad
Lange samenvatting HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431 interfacekaart/-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP SP/CQ Board Controller Smart Array 431. Hostinterface: PCI. Connectiviteitstechnologie: Bedraad
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
160 Mbit/s
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
16 MB