X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Scientific Calculator 33S
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10409
Categorie :
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:42:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10246
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs:
De korte redactionele beschrijving van HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs
Calculator 33S

Marketingtekst HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs.
Ideaal voor technici, landmeters, studenten, wetenschappers en medici.
Nauwkeurigheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn essentiële vereisten voor het welslagen van wetenschappelijke projecten.

De wetenschappelijke, programmeerbare calculator HP 33s beschikt over deze eigenschappen en nog veel meer: 31 kB gebruikersgeheugen, keuze tussen de invoermodi RPN en Algebraisch, een helder display met twee regels en de tijdsbesparende applicatie HP Solve.

Geschikt voor de volgende vakgebieden:
- Techniek
- Landmeetkunde
- Wiskunde
- Wetenschap
- Statistiek
Korte samenvatting HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs:
Deze korte samenvatting van de HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Scientific Calculator 33S, Pocket, Wetenschappelijke rekenmachine, Grijs, 119 g, 83 x 158 x 16,1 mm
Lange samenvatting HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Scientific Calculator 33S Pocket Wetenschappelijke rekenmachine Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Scientific Calculator 33S. Vormfactor: Pocket, Soort: Wetenschappelijke rekenmachine, Kleur van het product: Grijs. Gewicht: 119 g, Afmetingen (BxDxH): 83 x 158 x 16,1 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Vormfactor*
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Pocket
Soort*
Characteristics of the device.
Wetenschappelijke rekenmachine
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Beeldscherm
Cijfers *
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
14
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
119 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
83 x 158 x 16,1 mm