X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hitachi
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Travelstar
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HTS721060-G9AT00
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hitachi: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6699
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s:
De korte redactionele beschrijving van Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s
Travelstar 7K100 60Gb / 7200RPM / 8Mb / PATA 100 MB/s / 2.5"
Korte samenvatting Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s:
Deze korte samenvatting van de Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hitachi Travelstar Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s, 60 GB, Ultra-ATA/100, 7200 RPM, 2.5", 8 MB, 11 ms
Lange samenvatting Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s, Travelstar. Opslagcapaciteit harde schijf: 60 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/100, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Typisch stroomverbruik: 5,5 W, Stroomverbruik (in standby): 0,25 W. Breedte: 70 mm, Hoogte: 9,5 mm, Diepte: 100 mm. Stroomvoorziening: +5VDC (+-5%), Drive, overdrachtssnelheid: 100 MB/s
Hitachi Travelstar 7K100 60Gb PATA 100 MB/s Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.