X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hewlett Packard Enterprise
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
netserver lxr 8500 block 2 bundle
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P3461A
Categorie :
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10181
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar wereldwijde on-site garantie met service op de volgende werkdag van hp of geautoriseerde resellers (standaard kantooruren)
Lange productnaam Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle:
De korte redactionele beschrijving van Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle
de hp netserver lxr 8500 biedt een nieuwe generatie in verwerkingskracht, betrouwbaarheid en schaalbaarheid voor datacenters en web-gebaseerde e-business omgevingen die bedrijfskritische ondernemingsapplicaties zoals oltp en erp moeten ondersteunen.
Korte samenvatting Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle:
Deze korte samenvatting van de Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle
Lange samenvatting Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle
Hewlett Packard Enterprise netserver lxr 8500 block 2 bundle Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.