X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hewlett Packard Enterprise
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
411625-B21
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
411625-B21
Categorie :
Shelves, arms and other components of racks.
rack-toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 23:17:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 32022
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam Hewlett Packard Enterprise 411625-B21 Metallic rack-toebehoren:
De korte redactionele beschrijving van Hewlett Packard Enterprise 411625-B21 Metallic rack-toebehoren
Resultaten van expositiekwaliteit op een natuurlijk wit materiaal met matte finish en structuur. Dit voordelige, geschepte papier met coating produceert kleurrijke prints die generaties lang lichtbestendig zijn [p1].
Korte samenvatting Hewlett Packard Enterprise 411625-B21 Metallic rack-toebehoren:
Deze korte samenvatting van de Hewlett Packard Enterprise 411625-B21 Metallic rack-toebehoren-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hewlett Packard Enterprise 411625-B21, Metallic, 187,45 x 419,1 x 76,2 mm
Lange samenvatting Hewlett Packard Enterprise 411625-B21 Metallic rack-toebehoren:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hewlett Packard Enterprise 411625-B21 Metallic rack-toebehoren, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Hewlett Packard Enterprise 411625-B21. Kleur van het product: Metallic. Afmetingen (BxDxH): 187,45 x 419,1 x 76,2 mm
Hewlett Packard Enterprise 411625-B21 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.