X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hewlett Packard Enterprise
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
333764-B21
Categorie :
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:12:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12504
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie-uitbreidingen en/of HP installatiepakketten zijn apart verkrijgbaar.

SAN implementatieservice H9273A; SAN-architectuur service H9162A Meer informatie over serviceopties is beschikbaar op de hp website: www.CarePaq

1 jaar on-site, 5 dagen/week; 8 uur/dag, respons op volgende werkdag; installatie inbegrepen

Garantie-uitbreidingen zijn beschikbaar, waaronder 1 en 3 jaar on-site service op de volgende werkdag, op de zelfde werkdag, en 24 × 7 hardware en telefonische support, kritische support, en business connectivity support. Raadpleeg voor meer informatie over HP switches een van onze verkoopkantoren of de hp website: www.hp.com/hps/tech/storage/supp/

Korte samenvatting Hewlett Packard Enterprise StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak:
Deze korte samenvatting van de Hewlett Packard Enterprise StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hewlett Packard Enterprise StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak
Lange samenvatting Hewlett Packard Enterprise StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hewlett Packard Enterprise StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Hewlett Packard Enterprise StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak
Hewlett Packard Enterprise StorageWorks SAN switch 2/32 PowerPak Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.