X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hewlett Packard Enterprise
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
290558-001
Categorie :
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:27:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13581
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3 2.4GHz 0.512MB L2:
De korte redactionele beschrijving van Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3 2.4GHz 0.512MB L2
SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3
Korte samenvatting Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3 2.4GHz 0.512MB L2:
Deze korte samenvatting van de Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3 2.4GHz 0.512MB L2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3, Intel® Xeon®, Server/werkplaats, 32-bit, L2
Lange samenvatting Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3 2.4GHz 0.512MB L2:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3 2.4GHz 0.512MB L2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3. Processorfamilie: Intel® Xeon®, Component voor: Server/werkplaats, Processor operating modes: 32-bit
Hewlett Packard Enterprise SP/CQ Processor Xeon 2.4 GHZ ML350 G3 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.