X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Hewlett Packard Enterprise
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
StorageWorks edge switch 2/32
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
286810-B21
Categorie :
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Hewlett Packard Enterprise: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 04 aug 2016 12:39:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15743
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service op de volgende werkdag, 24 × 7 telefonische support, inclusief installatie

Serviceopties: SAN implementatieservice, SAN architectuurservice Meer informatie over serviceopties vindt u op onze website: http://www.hp.com/hps/storage/

HARDWAREGARANTIE – Eén jaar met 8 x 5 on-site service en respons op de volgende werkdag, installatie niet inbegrepen. Let op: De hardwaregarantie dekt ook de firmware en niet apart verkrijgbare embedded software. Voor software die in de handel is geldt de eigen garantie (zie hieronder). SOFTWAREGARANTIE – HP garandeert slechts dat de softwaremedia vrij zijn van fysieke defecten gedurende een periode van negentig (90) dagen na levering. ENIGE GARANTIE. De gehele aansprakelijkheid van HP en haar leveranciers en uw enige verhaal voor software die niet voldoet aan de garantie is reparatie of vervanging van de defecte media. Deze garantie en dit verhaal gelden alleen indien u de defecte media tijdens de garantieperiode aan HP hebt geretourneerd in het land waarin u de software hebt aangeschaft.

Aanvullende bescherming onder garantie van HP Service en support en/of HP installatiepakketten kunnen worden aangeschaft. Let op: Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing. Neem contact op met het Customer Support Center voor meer informatie. HP biedt één jaar garantie op de hardware die volledig wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van resellers en serviceleveranciers. Daarnaast is een uitgebreide reeks Care Pack servicepakketten voor hardware en software beschikbaar: - Installatie - Uitgebreidere dekking en kortere responstijden - Systeembeheer en prestatieservices Meer informatie over garantie- en supportopties vindt u op onze website: http://www.hp.com/hps/carepack/services/

Korte samenvatting HP StorageWorks edge switch 2/32:
Deze korte samenvatting van de HP StorageWorks edge switch 2/32-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Hewlett Packard Enterprise StorageWorks edge switch 2/32
Lange samenvatting HP StorageWorks edge switch 2/32:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP StorageWorks edge switch 2/32, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Hewlett Packard Enterprise StorageWorks edge switch 2/32
Hewlett Packard Enterprise StorageWorks edge switch 2/32 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.