X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7682 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4008705076821
Categorie :
Books with a hard cover used to display photos.
foto-albums
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 03 jun 2015 13:54:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5497
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p:
De korte redactionele beschrijving van HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p
CD-hoesjes van transparanter folie inkl. papierhüllen 10 St.

Marketingtekst HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p.
CD showtassen van transparante, weekmakervrije PP folie voor 2 CD's pershowtas. Met Eurostansing voor het opbergen in ringbanden en ordners. De zekerheidslas houdt de CD op z'n plaats en voorkomt dat de CD eruit kan vallen. Inclusief papieren hoesjes voor extra bescherming van de CD.
Korte samenvatting HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p:
Deze korte samenvatting van de HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p
Lange samenvatting HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA CD pockets made of transparent film incl. paper pockets 10 p
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs