X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DECOR stickers cows 3 sheets
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5418
Categorie :
Stickers used on walls and other surfaces for decorative purposes.
stickers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:21:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5145
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA DECOR stickers cows 3 sheets:
De korte redactionele beschrijving van HERMA DECOR stickers cows 3 sheets
Decoratie etiketten Decor Koeien 3 vel

Marketingtekst HERMA DECOR stickers cows 3 sheets

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA DECOR stickers cows 3 sheets.
Zelfklevende decoratieve papieren etiketten, met dierenmotieven. Om te verzamelen of voor het ontwerpen en versieren van geschenken, brieven, etc.
- motief: Koeien
- vel/pak: 3
Korte samenvatting HERMA DECOR stickers cows 3 sheets:
Deze korte samenvatting van de HERMA DECOR stickers cows 3 sheets-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA DECOR stickers cows 3 sheets
Lange samenvatting HERMA DECOR stickers cows 3 sheets:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA DECOR stickers cows 3 sheets, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA DECOR stickers cows 3 sheets
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs