X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MAGIC stickers cats silk 1 sheet
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5249
Categorie :
Labels that can be stuck onto envelopes, files etc. Used for naming and labelling things. Have a sticky back so will stick without the need for glue.
etiketten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5290
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket:
De korte redactionele beschrijving van HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket
Decoratie etiketten Magic Katten zijde 1 vel

Marketingtekst HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket.
Zelfklevende decoratie etiketten van speciale materialen, met dierenmotieven. om te verzamelen of voor het ontwerpen en versieren van geschenken, brieven, etc.
Korte samenvatting HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket:
Deze korte samenvatting van de HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet, A4 sheets, 1 vel
Lange samenvatting HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet etiket, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA MAGIC stickers cats silk 1 sheet. Formaat: A4 sheets. Aantal vel per pak: 1 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Formaat
The format is determined by shape, size, presentation and medium.
A4 sheets
Verpakking
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
1 vel