X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3775
Categorie :
Stickers used on walls and other surfaces for decorative purposes.
stickers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:23:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8319
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker:
De korte redactionele beschrijving van HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker
Diepvries etiketten 26x40mm fluor groen IJskristal 48 St.

Marketingtekst HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker.
Zelfklevende etiketten voor het kenmerken en beschrijven van diepvrieszaken. Van papier met speciale diepvries kleeflaag. Goede kleefkracht, ook bij normale temperaturen. Verwijderbaar met water.
Korte samenvatting HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker:
Deze korte samenvatting van de HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs.
Lange samenvatting HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs. sticker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA Deep-freeze labels 26x40mm lum. green ice crystals 48 pcs.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs