X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2937846
Categorie :
Labels that can be stuck onto envelopes, files etc. Used for naming and labelling things. Have a sticky back so will stick without the need for glue.
etiketten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 09:28:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 3905
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets:
De korte redactionele beschrijving van HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets
keuken etiketten 76x35mm Beren arrangement 4 vel

Marketingtekst HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets.
Zelfklevende, bont bedrukte papieren keukenetiketten. Voor het kenmerken en beschrijven van etenswaren en dranken of voor beschrijving van kruidenpotjes.
Korte samenvatting HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets:
Deze korte samenvatting van de HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets
Lange samenvatting HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA Kitchen labels 76x35mm berry arrangements 4 sheets
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Verpakking
Labels/pack
12