X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Etiket Herma diepvries 3770 (10)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2937702
Categorie :
Labels that can be stuck onto envelopes, files etc. Used for naming and labelling things. Have a sticky back so will stick without the need for glue.
etiketten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4189
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket:
De korte redactionele beschrijving van HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket
Diepvries etiketten 26x40mm wit IJskristal 56 St.

Marketingtekst HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket.
Zelfklevende etiketten voor het kenmerken en beschrijven van diepvrieszaken. Van papier met speciale diepvries kleeflaag. Goede kleefkracht, ook bij normale temperaturen. Verwijderbaar met water.
Korte samenvatting HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket:
Deze korte samenvatting van de HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA Etiket Herma diepvries 3770 (10), 56 stuk(s)
Lange samenvatting HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA Etiket diepvries 3770 (10) 56stuk(s) etiket, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA Etiket Herma diepvries 3770 (10). Labels/pack: 56 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Verpakking
Labels/pack
56 stuk(s)