X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2276913
Categorie : CD-doosjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:35:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4347
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets:
De korte redactionele beschrijving van HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets
CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 tassen

Marketingtekst HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets.
HERMA CD-DVD box. Stevige, stapelbare box voor het overzichtelijk archiveren van maximaal 30 tassen. Incl. 5 hoezen. Met practische handgreep en sluitlip.
Korte samenvatting HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets:
Deze korte samenvatting van de HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets, Transparant, Polypropyleen (PP)
Lange samenvatting HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA CD/DVD box 130x150 mm incl. 5 pockets. Kleur van het product: Transparant, Materiaal: Polypropyleen (PP), CD capacity: 30 schijven
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Transparant
Design
Materiaal *
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Polypropyleen (PP)
CD capacity *
30 schijven