X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2276890
Categorie : CD-doosjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4373
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant:
De korte redactionele beschrijving van HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant
CD/DVD ordner 180x151 mm incl. 5 tassen

Marketingtekst HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant.
HERMA CD/DVD ordner. Stevige, transparant ordner met praktisch grijpgaton ordnerrug. Plaatsbesparend en overzichtelijk archiveren van CD's/DVD's. Groot Ordner voor 48 CD's/DVD's, klein Ordner voor 24 CD's/DVD's. Elke Ordner met 5 hoezen.
Korte samenvatting HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant:
Deze korte samenvatting van de HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets, Transparant, Polypropyleen (PP)
Lange samenvatting HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets 24schijven Transparant, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA CD/DVD file 180x151 mm incl. 5 pockets. Kleur van het product: Transparant, Materiaal: Polypropyleen (PP)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
CD capacity*
24 schijven
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Transparant
Materiaal *
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Polypropyleen (PP)