X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GLUE-STAR refill roll removable 13m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1401
Categorie :
Adhesive substance used for sticking objects or materials together.
lijm & kleefmiddelen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:50:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10469
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m:
De korte redactionele beschrijving van HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m
Navulrol GLUE-STAR verwijderbaar 13m

Marketingtekst HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m.
GLUE-STAR kleefmiddeldispenser in verschillende kleuren. Weer verwijderbare, zelfklevende gomlaag wordt puntsgewijs door eenvoudig afrollen van de 13 meter lange rol opgebracht, recht of in contouren. Geschikt voor het weer verwijderbare en schone opplakken op school of bijhet knutselen thuis. De kleefmiddelresten kunnen eenvoudig met de hand worden verwijderd. Dankzij de handige navulrol van HERMA is de kleefmiddeldispenser meteen weer gebruiksklaar: dispenser openen, rol plaatsen, sluiten - klaar.
Korte samenvatting HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m:
Deze korte samenvatting van de HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m, Multi kleuren, 1,3 cm
Lange samenvatting HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HERMA GLUE-STAR refill roll removable 13m. Kleur van het product: Multi kleuren. Lengte: 1,3 cm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Multi kleuren
Gewicht en omvang
Lengte
The measurement or extent of something from end to end.
1,3 cm